5.3.2013

Oho!

Vuoden mutsin lanseeraamaan juoksuhaasteeseen liittyen selasin blogiani taaksepäin, ja törmäsin lanseeraamaani hiustenvärjäyshaasteeseen. Vuosi humpsahti ohi ihan huomaamatta ja hiuksia kertaakaan värjäämättä! 
Haastetta (joka muuten saavutti ihan kosmisen menestyksen, ehh) rustatessani en uskonut, että pystyisin siihen, paatunut hiustenvärjääjä kun olin. Omaan väriin kuitenkin tottuu ja harmaalta se juurikasvu näyttää vaan sitä värjättyä hiusta vasten.
Paria aurinkoraitaa en kyllä panisi pahakseni, mutta eiköhän niitä kohta taas ilmesty päähän. :) Ainakin sitten kun kirmailen tuolla ulkona treenailemassa sitä kymppiä varten. ;D

5 kommenttia:

 1. Eiks ookin jännä, miten se värjätyn hiuksen kontrasti on niin julma sille omalle värille! Kukaan ei ikinä usko mua, kun sanon.

  En toivo sullekaan siinä juoksuasiassa kovin tosissani onnea, koska jos sä pääset siihen ryhmään, mun mahdollisuudet pienenee :D Mutta toisaalta toivon, että jos en mä niin sit sä - ja Rouva Ruuhka, jolle kävin toivomassa samaa myös.

  Tietenkin jos käy niin, etten pääse, järsin luultavasti harmissani asfalttia siellä tapahtumapaikalla. Niin. Tunnistatte ainakin helposti. (Miksi tulen antamaan itsestäni tällaisen kuvan toisten ihmisten blogeihin?)

  VastaaPoista
 2. On, en itekään uskonut, ennen kuin sitkeästi kasvatin "juurikasvun" esiin koko hiuksen pituudelta. ;)

  Toivon, että sää ja mää päästäis, niin sun ei tarvii syödä asfalttia! Taidan olla niin sohvaperuna, että jos en pääse, jämähdän sohvalle läppärin kanssa tarkkailemaan happeningia. :D

  VastaaPoista
 3. Asfaltti on varmaan huonosti sulavaa.

  Mä laitan nyt tän sun blogin seurantaan (en tiedä, miksi vasta nyt.) Tietoisuus valvovasta silmästäni epäilemättä ajaa sut aktivoitumaan täällä (bongasin lupauksesi Vuoden mutsista :D) Minä pidän uusista ja kivoista blogituttavuuksista, joten tämä on suotuisa lopputulos. Minulle siis. Toivottavasti sinullekin :D

  VastaaPoista
 4. Te pääsette molemmat! Mut mä tarviin sun sähköpostiosoitteen (Liinan löysin), jotta voin laittaa tarkempia ohjeita. :) Pist mulle siis asap viestiä osoitteeseen kcjlahti at gmail piste com, thanks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi Katja tiesi, että Liinan valvova silmä on niin pelottava, että kirjoitan tänne useammin! ;)

   Trikoissa nähdään! :)

   Poista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails