12.3.2013

Mielikuvaharjoittelua


Lenkkikaveri murjottaa
Jotta en antaisi lapsiperheen urheiluharjoittelusta (kyllä, nyt olen jo urheilija, juoksenhan toukokuussa 10km!) liian ruusuista kuvaa, aloitan Naisten Kymppiin valmistautumisen flunssaisena, aktiivisesti mielikuvaharjoitellen toki. Nytkin juuri kirmailen koiran kanssa tuolla lenkkipoluilla leppeässä lumisateessa, siis mielikuvissani. Oikeasti surffailen netissä, luen blogeja, torkun ja syön appelsiinia ja Buranaa.

Kaikki tieteellisesti tai muuten pätevästi koetellut flunssankarkoitusvinkit tervetulleita! (Disclaimer: Homeopatiasta tosin saan hepulin ja linkkaan Ben Goldacren artikkeleihin. ;)

5 kommenttia:

 1. Äh, paranemista. Olen itsekin synkeän vakuuttunut siitä, että vietän puolet treenikaudesta niiskuttaen ja loppupuolen yskien.

  Nauratti sun homeopatiahepulit :D Niin mäkin saisin, mutten tietäisi, mihin linkata!

  VastaaPoista
 2. Paranemista!
  Tuo koirahan muuten on ihan erinomainen liikuttaja. Sulla on siis selkeästi aivan aktiiviliikkujan pohjakunto pelkkien pissilenkkien puolesta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Liina tohon listaan voisi lisätä vielä oksutaudin. ;)

  Ja tuota siis koira ja pohjakunto, köh. Madellaan sellaisia puolen kortteli-korttelin kävelyitä ja viikonloppuisin sitten vaan se joku vähän pidempi. Koiruus on sen verran pieni, että sen liikunnantarve täyttyy tuossa meidän pihalla juoksentelusta ja sisällä vedetyistä hepuleista. ;) Plus että pitkään oli kausi, jolloin tuo ei edes saanut käydä ulkona kuin ihan vain tarpeillaan nostaen, kun sillä on krooninen suolistotulehdus ja ennen kuin saatiin lääkitys ja ruokavalio kohdalleen, se oli ihan reppanana. Nyt voi jo hyvin onneksi ja uuden ruuan myötä ei tarvitse enää lääkitystä. :)

  VastaaPoista
 4. Kaivoin kuukkelin arkistoista nyt sen homeopatialinkin (Ben Goldacre). Erittäin hyvä kirjoitus, suosittelen lukemaan. :)
  http://www.guardian.co.uk/science/2007/nov/16/sciencenews.g2

  Ben Goldacre on siis brittiläinen lääkäri, joka kirjoitti kolumnia Guardianiin ja kolumniensa pohjalta sitten Bad Sciense kirjan. Osaa kirjoittaa hyvin ja selittää "kansantajuisesti" mistä tieteessä ja lääketieteessä ja lääketieteellisissä ilmiöissä ja etenkin huuhaailmiöissä on kyse.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails