9.9.2010

Elysambre ja orava
Innostuin noin vuosi sitten luonnonkosmetiikasta. Vasta hiljattain uskaltauduin kokeilemaan luonnonkosmetiikkarasvoja hankalalle kasvojen iholleni. Ensimmäinen kokeilu, Argitalin Violet Cream ärsytti herkkää ihoani. Toinen kokeilu (eikun hetkinen kolmas, jossain välissä kokeilin Laveran herkän ihon kasvovoidetta ;) osoittautui paremmaksi, olen nimittäin ihan ihastunut Elysambren rasvoittuvan ihon tuotteisiin. Tuoksu on tosi mieto ja koostumus kevyt, ja pusseissa lukee erikseen non-comedogene! Ostin sekä fluidin että cremen ajatuksella, että fluidia käytän nyt lämpimämpään aikaan päivisin ja cremeä öisin. Pakkasaikaan sitten pelkkää cremeä nassuun. :)

Puhdistusvaahtokin tuntuu hyvältä, tosi sellainen liukuva ja pehmeä vaahto. Voiteet laitoin käytön helpottamiseksi sarjan omiin täyttöpulloihin, täyttöpussukoihin jätin vähän voiteita matkapakkauksiksi.


Meidän takapihan kotiorava ei liity luonnonkosmetiikkaan millään tavalla, sattuipahan vaan ilmestymään takapihalle söpönä omenoita varastamaan. Hyvä, että kelpaavat jollekin, ovat nimittäin harvinaisen puisevan makuisia. ;)

2 kommenttia:

  1. Voi mikä blogi sinulla. Ihana. Tutustun tarkemmin, lasten nukkuessa :-).

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukava kuulla, että tykkäsit. :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails