30.8.2010

Säilytysratkaisuja

Meillä on ehkä maailman pienin tuulikaappi ja varsinainen eteinenkään ei ole koolla pilattu. Tuulikaappiin mahtuu juuri ja juuri pieni kenkäteline, seinätilaa on onneksi pystysuunnassa. Eteisessä on kaksiovinen metrin levyinen vaatekaappi, johon loput kengät ja takit ym. pitäisi tunkea. Tästä johtuen esim. kumisaappaailleni ei oikein löytynyt muuta paikkaa kuin eteisen yhteydessä oleva pieni vessa.

Alun "nää ei kuulu tänne" harmituksen jälkeen aloin nauttia keltaisen ja turkoosin pirteästä väriyhdistelmästä. Lattian väriä on vaikea saada napattua kameraan, se on luonnossa monivivahteisempi ja kirkkaampi.


Tuulikaapissa on kenkähyllyn lisäksi lasten vaatenaulakko ja sen yläpuolella Ikean säilytyshökötys. Edellisiltä asukkailta jäi tuulikaappiin tanko, hankittiin siihen sitten lisää koukkuja ja ruukut. Tosi kätevä säilytysratkaisu eteisen pikkusälälle, avaimille, heijastimille, koirantarvikkeille ym.
Ruukkusysteemin yläpuolelle mahtuisi vielä hylly, mutta ei olla saatu vielä aikaiseksi. Ehkä sitten kun eteisen tavaramäärä räjähtää entisestään vauvan synnyttyä. ;)


Muita vähän epästandardeja säilytysratkaisuja eteis- ja wc-tilassa on pysyvä vesivärisiveltimien näyttely vessan peilin reunalla.


Vessan seinätila ei myöskään antanut myöten kunnolliselle lääkekaapille, joten ensiaputarvikkeet ovat nyt sitten edelliseltä asukkaalta jääneen hyllyn päällä laatikossa. Ensiapuhyllyn alapuolella on vielä jälkikäteen asennettu vesikiertoinen kuivauspatteri, joka on pienen eteistilan pelastus syksyn sateissa ja talven räntäkeleillä.


Koirankuppien paikalle saisi ihanan paljon kenkiä, mutta valitettavasti meidän pieni otuksemme levittelee kaikki tuulikaapin ulkopuolelle jääneet kengät ympäri kämppää sillä aikaa kun ollaan pois...

4 kommenttia:

 1. Onko tuo teidän terrieri norfolkki? Näyttää niin tutulta yläviistosta :) Ja onnea odotukselle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Terrierime on kyllä saman värinen kuin norfolkki, mutta vähän pidemmät jalat, borderterrieri siis kyseessä. Onko teillä norfolkki?

  VastaaPoista
 3. moikka! mukavan näköinen keksintö tuo koukku-/ruukkusäilytyssysteemi. mistä olet löytänyt nuo kyseiset reiälliset ruukut? tuo ratkaisu voisi toimia meilläkin hyvin pienessä eteisessä.
  -Aino

  VastaaPoista
 4. Luulen, että tuo edellisten asukkaiden tanko on Ikean Grundtal ja nuo ruukut ovat Ikeasta keittiötilpehööripuolelta, en muista sarjan nimeä. :) Keraamisia kuitenkin.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails