19.5.2013

Viikko H-hetkeen!

Kunto ei vielä ole kovin hääppöinen, edelleen semmoista juoksuakävelyä tämä meno. Sen verran usein ollut meillä nyt keväällä flunssaa, että harjoitusputki on katkennut keskimäärin joka toinen viikko. Mutta kyllä sitä on ilmeisesti kuulkaas tullut lenkkeiltyä! Ainakin tuo 2-vuotias leikki tänään leikkiä, jossa "pitää mennä lenkille, byebye". Huomatkaa pitää. :D
Aikatavoitteet taidan siis suosiolla unohtaa tänä vuonna Naisten Kympiltä, mutta se on kuulkaas sitten ensimmäinen kerta kahdensaantoista vuoteen kun juoksen 10 kilsaa! Pisin harkkalenkki on nyt ollut jotain 7+ kilsaa. Vaikkei tässä suorituksilla kauheasti henkseleitä paukutella, niin tuntuu, että jokin on silti muuttunut:

Muutokset fysiikassa

 • Penikat ei enää kipeydy pienestäkin hölkästä
 • Syke laskee nopeammin nousun jälkeen
 • Jaksan paremmin touhuta lasten kanssa ulkona
 • Tähän ois kiva listata, että oon ihan superkiinteä ja paino pudonnut mooonta kiloa, mutta ihan samassa se on pysynyt. Enkä nyt mitään ihmeempää kiinteytymistäkään ole havainnut, eikä kukaan muukaan ole sellaista kommentoinut. Tosin rasvaprosentin laskeminen varmaan vaatisi jotain ruokavaliomuutoksiakin ja on varmaan muutenkin aika hidasta? 

Muutokset korvien välissä
 • Lenkille tai ulos lähteminen ei useimmiten tunnu enää niin vaikealta tai monimutkaiselta. Joskus tuntuu jopa ihan kivalta ja sellaiselta klassiselta "äidin omalta ajalta". Tsiisus, mikä klisee. :)
 • Liikunta on jotenkin ujuttunut elämään niin, että oikein miettii, että onko tässä nyt pakko mennä autolla, vai päästäisiinkö ne kävellen tai pyörällä. 
 • Olen alkanut tykätä enemmän ulkona olemisesta. Ollaan asuttu tässä kohta viisi vuotta, ja nyt on ensimmäinen kesä, kun aidosti huvittaa olla ulkona möyrimässä puutarhaa. (En tosin tiedä, liittyykö tämä nyt juoksemiseen, mutta sovitaan, että liittyy. ;) 
En oikein tiedä, onko pitkänmatkanjuoksu se mun juttu näin aikuisena, mutta säännöllinen ulkoilu (krääh, toinen klisee) on kyllä ujuttautunut arkeen. (Pitää varmaan kohta ostaa tuulipuku ja kävelysauvat!) Ensi sunnuntaina nostan maljan maaliinpääsyn ja säännöllisen liikunnan kunniaksi. Ja tietty myös niiden nopeampien mutsien aikojen kunniaksi! ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Mä oon myös onnellinen maaliin pääsystä, en välitä ajasta. Kilistellään sit sille!! Ja säännölliselle liikunnalle ja hyville oloille myös. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Joo, kilistetään maaliin pääsylle ja fiilikselle! :) (Ja toivottavasti hyvälle säälle myös!)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails