26.5.2013

Ohi on!

Kyllä lähtee!!!
Ja lähti!!! Ihan kirkkaasti yli omien odotusten.

Oli ihan mieletöntä!
Ennen juoksua jännitti kamalasti. Startin jälkeen fiilis oli ihan super. Kadut täynnä juoksijoita, autot ja ratikat pysähdyksissä. Ihmiset vilkutteli ratikasta ja ratikkakuski kuvasi meitä. (Tähän kyllä mies kommentoi jotain skeptistä sedän tarkoitusperistä... :D)

Jossain kohtaa juoksua mulle tuli ihan tippa linssiin, kun oli niin siistiä juosta. Että tässä sitä nyt vaan ihan pokkana oikeesti juostaan 10 kilsaa! Ja niin vaan kuulkaas juostiin. Yksi jopa revähtäneellä nilkalla!!!

Niin ja yleisurheiluaikoina en oikein koskaan tykännyt kilpailuista. Tykkäsin treenata. Nyt tuntuu, että tuo itse tapahtuma oli kyllä ihan mahtava juttu. Jotenkin sellaista aivojumppaakin siinä juoksun lomassa vähän miettiä, minkä juoksulinjan ottaa ja mihin asti himmailla ja koska voi revittää jne. Että ei ollut kyllä tylsää tossua toisen eteen lättäämistä. Ja lisäväriä toi tietty kaikenkirjavat kannustajat reitin varrella, suloisista vauvoista jaksuhaleja toivotelleisiin bordellipelleihin ja eläkeläisten puhallinorkesteriin. :) Että nyt jos siellä ruudun takana on muita kaltaisiani sohvaperunoita, niin rohkeasti vaan tossut jalkaan ja menoksi, ensi vuoden Naisten Kymppi on oikein hyvä tavoite. ;)

Skumpat juotu ja muffinssit syöty.
Kiitos <3
Vielä erityiskiitos Pågenille sikahyvistä muffinseista maalissa ja Llagrima D'or:lle sikahyvästä shampanjasta. Olin luullut, etten ole shampanjaihmisiä, mutta väärässäpä olin! Niin ja bonuskiitokset radioasema NRJ:lle, joka reitin varrella tarjosi sporttijuomaa juoksunewbielle, joka ei tajunnut, että kyseinen koju oli tarkoitettu lähinnä NRJ:n juoksijoille. Dou! Repesin itsekseni kesken juoksun, kun reitin varrelle alkoi putkahdella eri firmojen tarjoilupisteitä ja tajusin, miksi niitä mukeja oli vähemmän kuin muilla juomapisteillä. :D 
Reitin varrella tarjoillut suolakurkut sentään tajusin syödä enkä esim. tunkea sieraimiin tai muuta vastaavaa. ;)

Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan ja vähän viisaampana! 


ps. Ai niin, ja ekstrasuperhyperkiitokset Organic Spiritille hieronnasta heti juoksun jälkeen! Jalat on oikein hyvässä kunnossa tänään, oisin luullut, että jumahtaisi ihan täysin, mutta eipäs jumahtaneet. :)

1 kommentti:

  1. Aika sissi oot, kun rämällä nilkalla juoksit! Oli tosi kivaa, ensi vuonna todellakin uudestaan! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails