24.1.2011

Nyt tää sit arvostelis nää hiusvahat

Jospa sitä vihdoinkin ehtisi bloggaamaan keskeyttämättä nyt niistä luonnonkosmetiikan hiusvahoista. Pätkäisin joulun jälkeen hiukset lyhyiksi, kun kyllästyin siihen, että raskauden jälkeen harvenevia pitkiä hiuksia kävelee vastaan joka kulman takana.

John Mastersin hair texturizeria käytin satunnaisesti puolipitkiin hiuksiinkin. Jos sitä laittaa ihan vähän, sillä saa kivasti kiiltoa ja itsepäisen hiukset ehkä asettuu hitusen nätimmin. :) Tuoksu on ihana, mandariinia ja vaniljaa. Lyhyisiin hiuksiin kaipasin enemmän poweria muotoilutuotteelta. Jotain sen tyyppistä kuin TIGIn Bed Head Manipulator-purkka, mutta luonnonkosmetiikassa.

Tilasin siis AM Naturin Clay-vahan. Ajattelin, että se olisi ehkä jotain Sebastianin muinaisen XTah-vahan tyyppistä. Vaha on kuitenkin tosi kevyttä, enemmän sellaista molding pastea koostumukseltaan. Tuoksussa on voimakkaasti laventeli. Joskus tykkään laventelin tuoksusta, mutta tämä on sitten sitä lajia laventelia, joka on jotenkin liian yrttinen nenääni. Taitaa siis jäädä käyttämättä. Jämäkän tuen antavan luonnonkosmetiikkavahan metsästys siis jatkuu... Vinkkejä otetaan vastaan! :)

ps. Ei mennyt ihan keskeytyksettä sittenkään tämä bloggaus, terkkuja nälkäiseltä vauvalta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails