19.10.2013

Haaste

Kuplablogin Paula heitti 11 kysymyksen haasteella:


 Tunnenko minä sinut? Miten? 
Osallistuttiin yhdessä Mutsien kymppi-haasteeseen ja mentiin samalla kyydilla pari kertaa treeneihin. :) Puhuttiin lapsista, töistä ja Norjassa asumisesta. Paula vaikuttaa ihan superkivalta tyypiltä!

Oudoin ruoka, jota teillä on tapana syödä?
Ehkä Marmite, sellainen englantilainen ruskea tahna, mitä laitetaan leivän päälle. En kyllä itse kauheasti fanita, mutta mies tykkää.

 Jos saisit valita ammattisi riippumatta koulutuksesta, palkkatasosta ja muista käytännön asioista ja järjestelyistä, niin mitä tekisit?
Tykkäisin tosi paljon olla sisustussuunnittelija tai joku asuntojen stailaaja. Luulen vaan, että mulla menisi hermot asiakkaisiin alle viikossa, mutta jos siis tuota ammattia voisi harjoittaa sillai, että näkisi vaan asunnon ja sitten sillai taivaanrannanstailaisin sen asunnon ihan irrallaan muusta maailmasta, niin ois kiva. :D

 Minkä kirjan luit viimeksi (kokonaan)? 
Maija Vilkkumaan Nainen Katolla. Tykkäsin kovasti.

Miksi kirjoitat blogia?
Jaa-a. Tää onkin vaikea. Aloitin aikanaan raskaana ollessa, kun oli joku kyllästys omaan alaan ja aloin kaivata kirjoittamista. Jossain vaiheessa kuvaaminen kiinnosti enemmän ja se näkyi myös blogissa (salamattomina järkkäriharkkakuvina ;). Jossain vaiheessa hyydyin melkein kokonaan, mutta sitten tuli se Mutsien Kymppi-haaste ja blogi elpyi. Nyt oon taas vähän hyytynyt bloggailuun, mutta on tää kuitenkin aika siisti harrastus. Mulla lähinnä ne tökkimiset tulee blogin linjasta. Mietin, että voiko sinne nyt kirjoittaa vaikka tästä tai tuosta. Ja toisaalta joskus olisi sellaista ammattiasiaa, johon olen ajatellut perustavani ns. alan blogin :D mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. 

 Mikä on paras asia kotonasi?
Perhe, rakkaat ihmiset ja riiviökoira.

 Mitä asiaa et muuttaisi itsessäsi?
En muuttaisi, hmm. Varmaan paljonkin, tätä se ikä teettää, että alkaa olla sinut omien omituisuuksiensa kanssa. ;) Ehkä kuitenkin sellainen ihan perusmua oleva asia on kärsimättömyys ja sellainen hötkyily. Monesti olen sitä kironnut ja harmitellut ja toivonut oppivani kärsivällisemmäksi, mutta sitten en taitaisi olla minä.

 Mikä on ollut turhin hankintasi?
Näitäkin taitaa olla pitkä lista, mutta eiköhän messuilta ostettu "ihmesieni", joka messuesittelyssä siivosi puolentoista litran kokikset tosta noin vaan, pääse listan kärkeen. Putsasin sillä kerran kaatuneet maidot kotona, sitten se kuivui korpuksi ja unohtui kaapin nurkkaan. Niin ja hinta oli tietysti ihan karsea.

 Mikä on paras ajansäästövinkkisi?
No se äänikirjojen kuunteleminen lenkillä on kyllä Juoksevien Mutsien aika hyvä vinkki. Ja tämä ei nyt varsinaisesti ehkä ole ajansäästöä, mutta olen laittanut puhelimesta Facebook, sähköposti-ym. piipitykset pois, niin että puhelin piippaa vaan kun tulee tekstiviesti tai joku soittaa. Rauhoittaa jotenkin tosi paljon päivää vaikka vaikuttaakin tosi pieneltä jutulta. Selaan sitten erikseen sähköpostia ja fb:tä hississä, vessassa jne. :D

 Miten rentoudut?
Surffaan sohvannurkassa, syön suklaata ja juon punaviiniä tai PepsiMaxia. Teen myös joskus lattialla rentoutusharjoituksen, joka kyllä usein päättyy siihen, että lapset tai koira kiipeää mun päälle...

 Nouseeko kätesi ylös, kun pyydetään vapaaehtoista?
Riippuu mihin pyydetään. Johonkin yllärijuttuun ehkä voi nousta, koska oon utelias, mutta muuten varmaan ei.

Heitän haasteen eteenpäin Paulan kysymyksillä, koska jo noihin kysymyksiin vastaaminen kesti jotenkin niin turkasen kauan. ;) Jos alan vielä keksiä uusia kysymyksiä, venynee haasteen eteenpäin vierittäminen niin pitkälle, että koko blogimaailma on jo ehditty haastaa. ;) Haastan:
3 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Täytyykin perehtyä ihan ajan kanssa.

    Leppoisaa sunnuntaita. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Palailen asiaan, kun ehdin taas päivitellä blogiani :) Ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails