4.4.2013

Koirajuoksuvyötä testaamassa

Juoksyvyö saapui eilen ja päästiin tänään testaamaan sitä melkein in action. Melkein, koska taas pieni flunssanpoikanen (selittänee oudon sykkeiden nousun taannoin lenkillä). Pakko oli päästä vähän ulos, kun päivä meni kotona neljän seinän sisällä pientä flunssapotilasta hoitaen. 

"Herkkuja?"
"Ai ei vai. No istun sit, niin kaikki huomaa, ettei me oikeesti juosta!"

Vyö ja siihen kiinnittyvä talutin oli molemmat joustavia. Olin jotenkin luullut, että vaan se talutin olisi ollut joustava, ja vyö ihan norminauhaa. Mua vähän häiritsi se joka suuntaan joustavuus, toisaalta jos koira olisi iso(mpi), pelkällä hihnan joustolla nykäisyt voisi tuntua yllättävän paljon. Nyt ehti jouston ansiosta vähän varautua. 

Hihna oli sopivan mittainen, en kompastunut! Kokonaan kädetön (heh) lenkkeily ei tuonkaan vempeleen kanssa onnistunut, jouduin muita koiria ohittaessa ottamaan taluttimen lenkistä kiinni ja kiskomaan koiraa lähemmäs itseäni. (Tiedän, täysin väärin, mutta tuo maaninen moikkailija muuten raivostuttaa muut koirat liialla innokkuudellaan. Keskittyminen hypnotisoijan lailla + makupala saa tuon useimmiten pysymään paikallaan ohituksissa, mutta tässä tapauksessa tarkoitus oli edetä... ;)

Vesipullo mahtui juuri ja juuri vyön vesipullokoteloon, vyön kännykkätaskuun tungin makupalat. Pullo kuitenkin heilui ärsyttävästi kävellessä, koska pussi on vahvikkeeton. Kokeilen ehkä seuraavalla kerralla pelkällä taluttimella oman, vahvikkeellisen juomapullovyön kanssa.

Lopputulema juoksuvyöstä oli, että ihan kiva ja pätevä kapistus, mutta epäilen, että kaksi (!!!) vastaantulijaa naureskeli meille, tuo lookkihan on siis ehdottomasti tosi katu-uskottava... not! ;D Minkään labbiksen kokoisen otuksen kanssa en ehkä lähtisi vyötä käyttämään, enkä kovasti vetävän koiran kanssa liukkailla keleillä ilman piikillisiä kenkiä. Kävellessäni pohdin, että ison ja paljon vetävän koiran kanssa ehkä parhaiten toimiva malli voisi olla joku sellainen laskuvarjohyppyvaljaiden tyyppinen viritelmä, johon tulisi joustava hihna. Ja mielellään sillä vahvikkeellisella juomapullotelineellä. Selkeä tuotekehittelyn paikka, toi vyö kun ei selkeesti vielä näytä tarpeeksi urpolta, valjaat ne olla pitää! ;)

1 kommentti:

  1. Naurattaa kauheasti :D

    Kiitos raportista. Mulla on ollut missiona käydä lähimmässä Mustissa ja Mirrissä, mutta a) en haluaisi tuhlata rahaa ja b) en varmaan oikeasti halua koiraa lenkkiseuraksi. Joten aikeena on yhä.

    (En tiedä, miksi nettishoppailu ei muka kelpaa. Oikeasti. Ostan netistä kaikkea, mutta tämä pitäisi sitten nähdä livenä? Huoh.)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails