1.1.2012

Haaste!

Uuden vuoden kunniaksi, ja mm. tämän Kemikaalikimaran kirjoituksen innoittamana päätin olla vuoden 2012 värjäämättä hiuksiani. Jotta en olisi yksin maantienvärisine hiuksineni ;) haastan muutkin mukaan! Säännöt ovat seuraavat:

* Haasteen saaneen pitää olla vuosi 2012 värjäämättä hiuksia. Jos on ihan pakko, puhtaasti kasvituotteita sisältävät värit ovat sallittuja, mielummin kuitenkin pelkkää kahvi-, punaviini- tms. sävytystä. ;)

* Kutsu värjäämättömyyshaasteeseen mukaan 5 bloggaajaa

* Jos haasteesta kieltäytyy, pitää kutsua kaksi bloggaajaa lisää, eli yhteensä siis 7

* Alla olevaa ihan ite photoshopattua merkkiä saa liittää blogiinsa vapaasti. Esittää modernia polkkatukkaa. ;)




Haastan mukaan Ilselän MinnanNinuskan (ja maailman suloisin kissa Inkeri saa myös tottakai osallistua ;), Sisustuskärpäsen HeidinPilvitarhan pajan ja Onnistain on puolet sinun Katrin.

4 kommenttia:

 1. Oho, aika pahan pistit! Tukan värjäys on se ainoa itseni laittamis -asia mitä harrastan... Tällä hetkellä kontrasti omaan väriin on niin raju etten millään halua ihan cold turkey -lähestymistä ottaa. Tiedän että olisi vuosi pilalla jos päässä olis 15 senttiä haaleanvaaleaa hiirenharmaata ja loput tummaa purkkiväriä.

  Sikäli osuit hauskaan väliin haasteellasi, että aloitin omaan väriin siirtymisen äskettäisellä parturireissulla, ehkä sitten jonakin vuonna voi jättää väripurkit kauppaan :)

  VastaaPoista
 2. Rohkeesti mukaan vaan! ;) Luulen, että se oma väri on vivahteikkaampi kun se on jonkun aikaa auringossa ym. säiden armoilla. Katselin nimittäin nuoruuskuviani, ja aika moniväriseltä se perus maantieharmaa näyttää, kun se on nähnyt monta kesää. :)
  Mulla toimii hyvänä kannustimena myös kaksi tyttöä. 6-vuotias on jo kysellyt, voiko hän värjätä hiuksiaan. Yritän siis myös olla esimerkkinä myös tytöilleni. Kaunistautuminen ja laittautuminen ja hyvä leikkaus hiuksissa eivät siis tietenkään edelleenkään ole poissuljettuja, mutta niin kauan kuin nuo hiusvärit ovat noin vahvoja aineita, en haluaisi niitä käyttää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä haasteesta. Nyt täytyy perehtyä ajan kanssa hiusvärioppaaseen, sillä onhan se ollut jo tiedossa, ettei väreistä ainakaan pitkällä aikavälillä hyvää seuraa. Itse olen kokenut hiusvärit oman mielialan ja ilmeen piristäjiksi, vaikka aika vaalea olenkin luonnostani. Hiusväri on ollut värin kirkastaja, joten radikaalia muutosta ei minun kohdallani tapahtuisi. Mutta tämä on todellakin haaste, jota täytyy harkita vakavasti.

  VastaaPoista
 4. Miten luulin, että olin kommentoinut tähän jo? Noo, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Kiitos haasteesta - se on erittäin haasteellinen mulle tällä hetkellä. Jostain syystä oma hiusten väri on viime kesän jälkeen alkanut tummua radikaalisti. Olen aina ollut vaalea ja ottanut raitoja päähän vaan vähän kuin kirkastukseksi. Nyt kun raidat kasvavat, juuresta työntyy (mielestäni) ihan kamalan värinen hius... :(

  Joten, ans kattoo miten käy. Täytyy vähän fundeerata. :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails