4.5.2011

Hyllyjä

Olen vihdoinkin keksinyt, mitä tehdä olohuoneen ns. ongelmahyllylle. Meillä on nimittäin telkkaritason yläpuolella talon edellisiltä asukkailta jäänyt (juuri niille sijoilleen! ;D) koivuinen Ikean Lack-hylly. Olen jo pitkään yrittänyt pohtia, mitä sen tilalle laittaisi, koriste-esineille ja esikoisen taideteoksille kun kaivattaisiin enemmän tilaa. Joku vitriini olisi siivouksen kannalta kätevä, mutta sellaisen askarteleminen kiviseinään kiinni ei oikein nappaa... Ja sellaisia yhdistetty kirjahylly ja tv:n koti -hökötyksiä inhoan. Eli ei sellaista, kiitos.

Tässä flunssaisena telkkaria tuijotellessani sain ahaa-elämyksen. Telkkarin yläpuolelle pitää tietenkin laittaa pitkä, valkoinen hylly monella puunvärisellä kannattimella. Tähän tyyliin:


Kuvat hyllystä ja kannattimista Ikean sivuilta, kökkö photoshoppaus ihan itse. ;)
Ja kannattimia tulisi siis vähintään kolme. Tässä vielä iPhonella ja Hipstamaticilla otettu kuva kohdealueesta. Ja yhdistelmä iPhone + Hipstamatic ihan siksi, että noilla saa kätsysti naamioitua kämpän sotkuisuutta. ;)


Innostuin muutenkin selailemaan Ikean seinähyllyjä sillä silmällä, kylpyhuoneessa voisi olla kätevää olla paikka pyyhkeille. Nyt pyyhkeet kiikutetaan lastenhuoneen kaappiin. Tällainen tumman ja vaalean puun yhdistelmä olisi kaunis.

Kuvat Ikea, photoshoppaus jälleen by ihan ite

Nyt pitäisi vain saada mies suostumaan pieniin muutostöihin. Se on aina niin innoissaan, kun haluan muuttaa jotain sisustuksellista... ;D

2 kommenttia:

  1. Hyvä hyllyvalinta mielestäni! :) Tuo on hauska tuo teidän tv-taso. Se näyttää olevan sama Bestå kuin meillä, mutta te olette keksineet yhdistää kahta eri ovikorkeutta päällekkäin, vai tulkitsenko väärin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)

    Tv-taso on tosiaan Bestå:ta. Siinä on kaksi runkoa, toinen 120 leveä ja toinen 60 muistaakseni. Yllä on laatikot ja sitten ovet. Olisin halunnut keskelle myös valkoisen umpioven, mutta jotenkin pitää tuota digiboksia ohjatakin. ;)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails